Hey sweetie,

"Create the things you wish existed" .. That’s how it all started. Maar liefst 24 jaar geleden werd er een little sweetheart geboren. Ik had destijds de meest schattige kleertjes voor haar verzameld, maar toch was niet alles helemaal naar mijn smaak. Vooral niet toen zij een stukje groter groeide. Wat ik in mijn hoofd had, dat was niet te vinden.

Jaren en natuurlijk enorm veel kleertjes voor dat kleine meisje later, maakte ik een baby-pakje voor de kleindochter van een vriendin. De reactie hierop was fantastisch en stiekem vond ik het ontzettend leuk om bezig te zijn met te gekke stofjes, lintjes, glitters en pailletjes. And so I never stopped..

My Little Sweetheart was born! Mijn eigen label met must-haves for little bohemian it-girls. Een combinatie van lief en stoer, net zoals mijn eigen stijl. Geïnspireerd op de geweldige culturen van Ibiza en India. Dat zie je terug in broderie, popping colors en de mooiste versieringen.

Alle items zijn handmade with love en one of a kind. Gemaakt door mij, met hulp van een aantal geweldige volwassen it-girls. Dat unieke en dat exclusieve is de kracht van My Little Sweetheart. Geen ander klein meisje in exact dezelfde outfit.

Omdat exclusiviteit key is bij ons, hebben we onze shopping experience hier ook op ingericht. Daarom zijn one day pop-ups ook helemaal ons ding. Vanaf het voorjaar tot aan het eind van de zomer vind je ons vrijwel ieder weekend op een andere locatie! Ook kun je langskomen op afspraak of bestellen via Facebook, Instagram en binnenkort ook onze webshop.

Inmiddels is mijn eigen little sweetheart 24 jaar en staat zij op de meeste events aan mijn zijde om jullie little sweethearts aan te kleden met de meest geweldige items of om samen met jou een fantastisch cadeautje voor je preggy best friend, zus of andere lieve mommy-to-be uit te kiezen.

Ready to meet us and shop till you drop? Bekijk de evenementen-lijst op de homepage om te zien waar je kunt komen shoppen!

 

Liefs, 
Renate